Zeerust

Beschermd wonen aan de Vliet

Zeerust biedt beschermd wonen aan 17 mensen met het syndroom van Korsakov-Wernicke en aan mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid die gebaat zijn bij 24-uurszorg en veel structuur.

Zeerust

“In deze minimaatschappij kan ik mij rustig ontwikkelen richting zelfstandigheid.” – bewoner van Zeerust

Maarten Schallenberg bezocht locatie Zeerust van Anton Constandse

De woningen bij Zeerust

  • Elke bewoner een eigen kamer
  • Gezamenlijke woonkamer en keuken
  • Gedeelde douche en toilet
  • Tuin en moestuin

Zeerust staat op loopafstand van Voorburg en Rijswijk. Het prachtige pand ligt aan het kanaal de Vliet en ademt de sfeer van vervlogen tijden. Er zijn 15 eenpersoonskamers en een tuinmanshuisje voor 2 mensen.

Op jouw eigen kamer kun je je rustig terugtrekken, maar er is ook ruimte voor gezelligheid in de twee woonkamers of in de eetkamer/keuken. Ook is er een parkachtige tuin en moestuin om in te zitten of doorheen te wandelen.

Ondersteuning op deze locatie

Bij Zeerust spelen we gericht in op jouw behoeften en mogelijkheden. We geven je intensieve ondersteuning en hulp bij zelfstandig functioneren. Je staat er dus niet alleen voor. Samen helpen we jou op weg naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan.

Daginvulling krijgt speciale aandacht. Je kan bijvoorbeeld terecht in ’t Koetshuis, waar Anton Constandse dagactiviteiten organiseert. Hier is altijd wel wat te doen, samen met jouw huisgenoten. Zeerust organiseert ook speciale dagen, zoals het jaarlijkse tuinfeest voor familie, bekenden en andere belangstellenden.

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter