Stage lopen

Herstelondersteuning is belangrijk werk. Daarom bieden we studenten van verschillende studierichtingen de mogelijkheid om stage te lopen bij Anton Constandse. Dat is écht praktijkervaring opdoen in de psychiatrische ondersteuning van cliënten.

Stagiairs

Bij de meeste stages van Anton Constandse ga je met cliënten aan de slag op onze locaties voor beschermd wonen of bij hen thuis (ondersteuning thuis). Onze cliënten zijn mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid, soms gecombineerd met een verslaving. Stagiairs krijgen begeleiding van onze professionals. Wil je meer weten over Anton Constandse? Dat lees je hier.

We hebben stagemogelijkheden voor:

 • Hbo-studenten Social Work
 • Mbo-studenten Medewerker Maatschappelijke Zorg en Sociaal Werker
 • Mbo-studenten personeelsadministratie
 • Hbo-studenten HRM en Communicatie
 • Mbo-studenten Facilitair

Anton Constandse heeft geen aparte afdeling maatschappelijk werk. We passen de taken voor stagiairs aan hun leerdoelen aan, zodat ze de juiste vaardigheden leren.

Bekijk onze vacaturepagina voor stagemogelijkheden »

Stagevergoeding
Als stagiaire ontvang je volgens de cao-ggz een stagevergoeding van €371 (per 01-01-2024) bij een 36-urige stage.

Samenwerking en officiële erkenning
Voor het plaatsen en opleiden van stagiaires werkt Anton Constandse samen met diverse onderwijsinstellingen, zoals de Haagse Hogeschool, Hogeschool Leiden, Hogeschool Rotterdam, Zadkine College, Mondriaan Onderwijsgroep, ID College en Hogeschool Inholland. Alle stageplekken op de werkeenheden zijn officieel erkend door Calibris, het Landelijk Orgaan Beroepsonderwijs.

Direct aanmelden
 • 31

  stagiaires
 • 7

  leerlingen mbo en hbo
 • 38

  erkende stageplekken
Johanne
Stagiaire werkeenheid Baars

De doelgroep op deze locatie is erg divers, daardoor heb ik veel geleerd.

Mijn verhaal

Werken en leren

Leren en ontwikkelen bij Anton Constandse

We vinden het belangrijk dat je jouw vakgebied kan bijhouden en je kan blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Bij ons is er ruimte voor verdieping en verbreding en we hebben veel mogelijkheden in huis voor het volgen van opleidingen, cursussen en/of trainingen.

De afdeling leren en ontwikkelen biedt ondersteuning in diverse praktijkopleidingen. We werken nauw samen met andere organisaties op het gebied van opleiden, en bundelen ook de kennis en netwerken die voor een optimaal opleidings- en leerklimaat nodig zijn. We zijn een erkende opleidingsinstelling voor de volgende praktijkopleidingen:

 • HBO duaal/deeltijd Social Work
 • MBO/BBL Maatschappelijke Zorg niveau 4

Bekijk onze vacaturepagina voor duaal/BBL mogelijkheden »

Heb jij interesse om stage te lopen of te werken en leren bij Anton Constandse?

Voor meer informatie over stage lopen of werken en leren bij ons,  kan je contact opnemen met onze afdeling PO&O. Zij vertellen je er graag alles over:

E-mail: personeelszaken@stichtingantonconstandse.nl
Telefoon: 070 321 02 14

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter