Verhaal | 25/7/2017

Johanne – Stagiaire

Tijdens mijn stage op werkeenheid Baars heb ik veel geleerd. De doelgroep op deze locatie is erg divers. Dit was heel interessant omdat ik op deze manier veel ziektebeelden en ondersteuningsstechnieken heb kunnen leren. Ook heb ik geleerd duidelijk mijn grenzen aan te geven wanneer een cliënt grensoverschrijdend gedrag vertoonde.

Ik werd goed meegenomen in alle zaken die er binnen deze werkeenheid spelen, zo ook bij het maken van de dagelijkse planning. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik veel praktijkervaring heb opgedaan. Ik ondersteunde cliënten bijvoorbeeld bij het schoonhouden van hun kamer, ging mee naar dokters/ziekenhuis/fysioafspraken en afspraken met psychiaters en psychologen. Ook kreeg ik voldoende tijd om aan mijn schoolopdrachten en examens te werken. Dit was erg fijn want zo kwam ik niet in tijdsnood en hoefde ik niet thuis alle stage-opdrachten uit te werken.

Tijdens deze stageperiode werd ik door twee medewerkers begeleid, een spo’er en een spm’er. De spo’er vulde alle beoordelingen in. Ook voerde ik met haar ongeveer één keer per maand een voortgangsgesprek. Dit was prettig want zo kon ik steeds de ontvangen feedback weer toepassen in mijn handelen. Er werd altijd de tijd genomen om alles goed te bespreken waaronder ook de schoolopdrachten en examens. Ik ben goed ondersteund tijdens mijn stage. Met vragen kon ik altijd terecht. Het was een mooie tijd met fijne collega’s waarin ik veel heb geleerd.

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter