Werken bij

Bij Anton Constandse maken we met ruim 500 collega’s het leven van mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid een beetje mooier. We leren ze dat ze ertoe doen en geven ze zoveel mogelijk zelfstandigheid en controle over hun leven terug. Mooi werk, toch?

Alle mensen hebben recht op een waardig en goed leven, midden in de samenleving. Want iedereen doet ertoe. Anton Constandse helpt mensen die door een psychiatrische kwetsbaarheid, soms gecombineerd met verslaving, ondersteuning nodig hebben in het dagelijkse leven. Wij zijn marktleider op het gebied van beschermd wonen en ambulante ondersteuning voor cliënten in de gemeente Den Haag.

Mooi werk

Mooi werk, dat vind je bij Anton Constandse. Bij onze organisatie word jij als collega gezien en gehoord. Ook is er ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Jouw talenten en kwaliteiten kun je hier volop laten groeien. Want onze collega’s, die doen ertoe!

De mens centraal

De mens staat centraal en dat merken zowel cliënten als collega’s. We bieden cliënten een herstelvisie op maat waardoor ze onderdeel zijn van de maatschappij. Dankzij onze methodiek, begeleiding en het stimuleren van zelfregie kunnen ze een goed leven leiden. Collega’s krijgen ruimte voor inbreng en uitvoering. En in de samenwerking met collega’s is er vertrouwen en transparantie.

Een gezonde organisatie

Een gezonde organisatie is de basis van alle werkprocessen. Wij faciliteren al onze teams, zaken zijn goed geregeld, we werken samen regelmatig met partners en we investeren in innovatie. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden in de GGZ branche en blijft ons werk inspirerend en uitdagend. Daarnaast is de implementatie van de rookvrije organisatie vanuit het Nationaal Preventieakkoord GGZ per 1-1-2024 van start gegaan.

Ben jij geïnteresseerd in werken bij Anton Constandse?

Bekijk dan hier onze vacatures of neem contact op met Karima Dahaoui, recruiter
Telefoon: 06 827 402 21

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter