Werken bij

Bij Anton Constandse maken we met ruim 500 collega’s het leven van mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid een beetje mooier. We leren ze dat ze ertoe doen en geven ze zoveel mogelijk zelfstandigheid en controle over hun leven terug. Mooi werk, toch?

Mooi werk

Mooi werk, dat leveren onze collega’s. ‘Mooi werk’ is dan ook een van de pijlers bij Anton Constandse. Dit betekent dat je gezien en gehoord wordt, en dat er ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Je kunt je talenten en kwaliteiten laten bloeien. Daarom werken we met zelforganiserende teams en bieden we veel mogelijkheden om opleidingen, bijscholingen en cursussen te volgen. Want onze collega’s, die doen ertoe!

De mens centraal

De mens staat centraal en dat merken zowel cliënten als collega’s. We bieden cliënten een herstelvisie op maat waardoor ze onderdeel zijn van de maatschappij. Dankzij onze methodiek, begeleiding en het stimuleren van zelfregie kunnen ze een goed leven leiden. Collega’s krijgen ruimte voor inbreng en uitvoering. En in de samenwerking met collega’s is er vertrouwen en transparantie.

Een gezonde organisatie

Een gezonde organisatie is de basis van alle werkprocessen. Wij faciliteren al onze teams, zaken zijn goed geregeld, werken we samen met partners en investeren we in innovatie. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden in de GGZ branche en blijft ons werk inspirerend en uitdagend.

Ben jij geïnteresseerd in werken bij Anton Constandse?

Bekijk dan hier onze vacatures of neem contact op met één van onze recruiters Chantal Warntjes of Romana Gopi.
Telefoon: 070 321 02 14

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter