Voor naasten

Ben je een naaste (familielid of vriend) van een cliënt van Anton Constandse en heb je vragen of maak je je zorgen? Je kan hiermee terecht bij de begeleider. Vind je dit lastig of gaat dit om een andere reden niet? Dan kan je een beroep doen op de steun van de naastenvertrouwenspersoon van Anton Constandse. Dit is kosteloos. Er is geen toestemming nodig van de cliënt of van begeleiders van Anton Constandse.

Bij wie kan ik hiervoor terecht?

De naastenvertrouwenspersoon van Anton Constandse is Conny Pouw. Zij is verbonden aan Adviespunt Zorgbelang. Zorgbelang komt op voor de belangen van cliënten. Dit doet Conny:

  • Geeft algemene informatie over psychiatrische kwetsbaarheden en de ondersteuning vanuit Anton Constandse;
  • Vertelt hoe de rol van naaste(n) eruit kan zien in het herstel van de cliënt;
  • Ondersteunt in het contact tussen cliënt, naaste(n) en begeleider(s);
  • Helpt bij een klachtenprocedure;
  • Ondersteunt naaste(n) wanneer er verplichte zorg nodig is.

Privacy

De gesprekken met de naastenvertrouwenspersoon zijn vertrouwelijk. Wat je Conny dus vertelt, blijft geheim. Jouw hulpvraag komt met enkel benodigde persoonsgegevens in een dossier te staan, dat alleen door jou als naaste en door de naastenvertrouwenspersoon te bekijken is.

Contact met de naastenvertrouwenspersoon

Conny Pouw Naastenvertrouwenspersoon 06 306 351 16
arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter