Werken bij

Alle mensen hebben recht op een waardig en goed leven, midden in de samenleving. Want iedereen doet ertoe. Anton Constandse helpt mensen die door een psychiatrische kwetsbaarheid, soms gecombineerd met verslaving, ondersteuning nodig hebben in het dagelijkse leven. Wij zijn marktleider op het gebied van beschermd wonen en ambulante ondersteuning voor cliënten in de gemeente Den Haag.

Uniek in herstel, je doet ertoe

Collega, je doet ertoe

‘Mooi werk’ is een van de pijlers bij Anton Constandse. Als je bij ons werkt, word je gezien en gehoord. We streven ernaar dat onze medewerkers hun werk met plezier doen en zich gewaardeerd voelen. Dat betekent dat er ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen en je talenten en kwaliteiten te laten bloeien. We werken met zelforganiserende teams en bieden mogelijkheden om opleidingen, (bij)scholingen en cursussen te volgen. Want onze collega’s, die doen ertoe.

Cliënt, je doet ertoe

Dankzij onze herstelondersteuning kunnen mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid weer meedoen in de samenleving. We bieden ze beschermd wonen, ondersteuning thuis en dagactiviteiten voor een zinvolle daginvulling. Onze ondersteuning richt zich op het zelf nemen van de regie, zodat cliënten weer grip op hun leven krijgen op de manier, die bij ze past. Anton Constandse vertrouwt op de kracht van mensen en sluit vanuit een open en betrokken houding aan. We stellen daarbij de mens als uniek persoon centraal en werken samen op basis van vertrouwen.

Heb je vragen over werken bij Anton Constandse?

Wil je meer weten over onze organisatie of hoe we werken? Benieuwd naar wie je collega’s worden? Onze afdeling PO&O (personeelszaken) vertelt je er graag alles over:

E-mail: personeelszaken@stichtingantonconstandse.nl
Telefoon: 070 308 20 95

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter