Trekschuit

Beschermd wonen in De Rade

Trekschuit is een veilige woonplek voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en/of een verslavingsprobleem die weer zelfstandig willen kunnen wonen. De bewoners zijn geen actieve gebruikers. Je leert hier binnen een groep om weer op eigen benen te staan. Als je niet in een groep kan wonen, kan je hier ook terecht.

• Hertenrade | 20 bewoners

Trekschuit

“Wonen bij Trekschuit is fijn. Ik word hier rustig en heb het naar mijn zin.” – bewoner van Trekschuit

De woningen bij Trekschuit

  • Elke bewoner een eigen kamer met keukenblok en tv- en internetaansluiting
  • Gezamenlijke woonkamer
  • Gedeelde douche en toilet
  • Balkon
  • De eenpersoonsappartementen hebben eigen voorzieningen

Het in De Rade liggende Trekschuit telt meerdere appartementen met ieder 4 bewoners. In de gezamenlijke woonkamer kun je elkaar opzoeken, samen televisie kijken of een spelletje spelen. Daarnaast zijn er 4 eenpersoonsappartementen met een eigen voordeur en zelfstandige voorzieningen.

Er is elke dag een inloop om koffie te drinken en een praatje te maken: doordeweeks van 20.00 – 22.00 uur en in het weekend van 19.00 – 20.30 uur.

Ondersteuning op locatie

Trekschuit ondersteunt je wanneer je weer zelfstandig wil kunnen wonen. Je kunt rekenen op intensieve, persoonlijke begeleiding. We stellen samen met jou een plan op dat is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Je eigen motivatie is belangrijk om je doel(en) te bereiken. Daarom helpen we je continu om vastberaden en enthousiast te blijven werken aan jouw nieuwe leven.

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter