Walden

Beschermd wonen in de Archipelbuurt

Bij Walden wonen 21 mensen van oudere leeftijd met een psychiatrische kwetsbaarheid. Er zijn twee woongroepen. In de ene groep wonen mensen die al wat zelfstandiger zijn. Zij doen zelf boodschappen en koken hun eigen maaltijden. De bewoners van de andere groep krijgen meer ondersteuning.

Walden

“Wonen op Walden, dan kom je er wel!” – bewoner van Walden

De woningen bij Walden

  • Elke bewoner een eigen kamer
  • Gezamenlijke woonkamer en keuken
  • Gedeelde douche en toilet
  • Lift aanwezig

Walden is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in de Archipelbuurt. De woonruimtes zijn verdeeld over verschillende verdiepingen. Is traplopen lastig voor jou? Neem dan gerust de lift.

Walden ademt een sfeer van rust en onthaasting. Het is een gezellig huis. De gezelligheid zit vaak in heel gewone, dagelijkse dingen. Schuif bijvoorbeeld ’s ochtends aan bij de koffie en neem samen met andere bewoners en medewerkers het laatste nieuws door. Daarna kan je meedoen aan leuke activiteiten. En dan zijn er nog de speciale dagen: die gaan niet zomaar voorbij. Tijdens de feestdagen is er bijvoorbeeld een bingo, leuk uitstapje of extra lekkere maaltijd. En eens per jaar kan je mee op de gezamenlijke vakantie.

Ondersteuning op deze locatie

We ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven in een veilige woonomgeving en motiveren je om te kiezen voor een regelmatig en gezond leven. Daarom is er veel aandacht voor activiteiten, ontspanning en beweging.

Walden biedt ondersteuning op maat, want iedereen is anders. Jij hebt andere doelen, dromen en mogelijkheden dan jouw medebewoners. We helpen je inzicht te krijgen in wat je wilten kan. Daarna maak je keuzes en onderneem je stappen. Dat doe je niet alleen: je kan steeds op ons rekenen.

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter