Vijverhof

Beschermd wonen in Wateringse Veld

Bij Vijverhof wonen 16 mensen met een psychische aandoening, verdeeld over 2 groepen van 8 mensen. Je krijgt hier 24 uur per dag ondersteuning op alle levensgebieden. Door in een groep te wonen, leer je ook van elkaar. Als je niet met andere mensen kan wonen, kan je hier ook terecht.

Vijverhof

“Vijverhof is mijn thuis.” – bewoner van Vijverhof

De woningen bij Vijverhof

Beschermd wonen in een groep

  • Elke bewoner een eigen kamer met kleine keuken, douche, toilet en aansluiting voor radio, tv en telefoon
  • Twee gezamenlijke woonkamers
  • Lift aanwezig

Individueel beschermd wonen

  • Elke bewoner een eigen appartement
  • Eigen voorzieningen
  • Lift aanwezig

Vijverhof ligt in Wateringse Veld, op loopafstand van winkelcentrum Leyweg. De woningen zijn op de eerste verdieping. Je hebt veel privacy, maar er is altijd iemand dichtbij als je behoefte hebt aan gezelligheid. Er zijn twee gezamenlijke woonkamers om samen te eten. Je zorgt met elkaar dat deze ruimtes schoon blijven.

Tegenover deze locatie staan nog 10 eenpersoonsappartementen voor mensen die individuele ondersteuning ontvangen. Als je hier woont, kan je gebruikmaken van de voorzieningen op de hoofdlocatie.

Ondersteuning op deze locatie

Vijverhof biedt intensieve ondersteuning op alle levensgebieden. We stimuleren je om zo zelfstandig mogelijk te leven in een veilige woonomgeving en motiveren je om te kiezen voor een regelmatig en gezond leven. Er is aandacht voor activiteiten en gezelligheid in het dagelijks leven. Ga bijvoorbeeld mee zwemmen, schuif aan voor een spelletje of kom mee op een uitje. Je bent ook van harte welkom bij de gezamenlijke viering van de feestdagen.

We bieden ondersteuning op maat, want iedereen is anders. Jij hebt andere behoeften, doelen en mogelijkheden dan jouw medebewoners. We ondersteunen je waar nodig en helpen je om inzicht te krijgen in wat je wil en kan. Daarna maak je keuzes en onderneem je stappen. Dat doe je niet alleen: je kan steeds rekenen op onze ondersteuning.

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter