Dit is een titel

‘Het opbouwen van een vertrouwensband tussen herstelondersteuner en cliënt is de eerste belangrijke stap richting herstel’. Dat concludeert Maarten Schallenberg, coördinerend beleidsmedewerker voor de Directie Maatschappelijke Ondersteuning bij het ministerie van VWS, nadat hij onlangs de beschermd wonen-locaties Kadans, Trekschuit en Zeerust van Anton Constandse bezocht. De aanleiding van zijn praktijkbezoeken? ‘Ervaring opdoen, zodat ik landelijk beleid verder kan verbeteren, en bewindspersonen beter kan adviseren.’

HIEr is me QUOTE

Titel 1

Tekst 1

Knop 1

Titel 2

Tekst 2

Knop 2

Ook interessant

Naar al het nieuws
22/8/2022

Anton Constandse zoekt een nieuw lid Raad van Toezicht

Profiel HRM en lid van de commissie kwaliteit en veiligheid Het is de missie van Anton Constandse om ieder mens…

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter