Creatief Leidschendam Rijswijk Voorburg Dinsdag

Schilderen, tekenen, druktechnieken

Stap in de wereld van creativiteit en expressie terwijl we samen verkennen met acrylverf, aquarel, en diverse druktechnieken. Van het eerste penseelstreekje op papier tot het bewerken van een echt paneel of doek, onze workshops bieden een scala aan mogelijkheden om je artistieke horizon te verbreden.

Tijd 09:30 - 12:00 uur
Adres 't Koetshuis, Westvlietweg 148, Den Haag
Contactpersoon Harm van der Werf 0612270213

Wanneer we schilderen gebruiken we acrylverf of aquarel. Eerst op papier om te oefenen, later op een paneel of zelfs op doek. Ook met de druktechnieken kunnen we alle kanten op: een eenvoudige melkpak-ets of een litho-druk die je maakt met alles wat je in de keuken vindt: aluminiumfolie, slaolie, zeep en cola, en inkt natuurlijk! We beginnen vaak met een wat theorie, afhankelijk van de vraag. Dat kan gaan over kleur, contrast, perspectief of compositie. We kunnen het ook over een kunstwerk hebben: wat is er nou mooi aan Picasso of Mondriaan?

Daarna gaan we aan de slag. Dat kan met een opdracht, als je dat wilt, of werk je liever voor jezelf? Dan is wat jij maakt het uitgangspunt. Niks moet,  niksen mag.
Talent of ervaring zijn niet belangrijk. Dat je er plezier in hebt en nieuwsgierig bent, iets wil leren, dat is waar het om gaat!

Voor deze activiteit is een indicatie voor dagbesteding nodig

Neem contact op met Simone Wardenaar – Mooijman voor vragen over de activiteiten die Anton Constandse biedt en vragen over opleiding en werk. Tel. 06 251 817 61, s.mooijman@stichtingantonconstandse.nl

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter