Muziek maken en luisteren Leidschenveen-Ypenburg Rijswijk Voorburg Woensdag

Muziek uit de oude doos

Samen met ouderen genieten van muzikale reizen door de jaren 60, 70 en 80. Vraag je favoriete nummer aan, haal herinneringen op en deel de vreugde van gedeelde muzikale momenten.

Tijd 09:30 - 12:00 uur
Adres 't Koetshuis, Westvlietweg 148, Den Haag
Contactpersoon Jolanda Pinas 06211371257

Voor deze activiteit is een indicatie voor dagbesteding nodig.

Geniet samen met ouderen van een nostalgische reis door de tijd terwijl we gezamenlijk naar muziek luisteren. Laat ons weten welk nummer je graag wilt horen en deel kostbare herinneringen. We draaien veel muziek uit de jaren 60, 70 en 80 om een warme en vertrouwde sfeer te creëren. Laat de kracht van muziek herinneringen tot leven brengen en deel in het plezier van gedeelde ervaringen.

Bovenal is het Koetshuis  ook een gezellige plek, in een prachtige omgeving, waar de koffie altijd klaar staat. Je kunt er echt tot rust komen en inspiratie opdoen. Van elkaar kun je ook weer nieuwe technieken en vaardigheden leren. Je eigen ideeën zijn altijd welkom.

Neem contact op met Simone Wardenaar – Mooijman voor vragen over de activiteiten die Anton Constandse biedt in Leidschenveen en Ypenburg en vragen over opleiding en werk.
Tel. 06 251 817 61, s.mooijman@stichtingantonconstandse.nl

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter