Met mijn handen werken Tuinieren en natuur Leidschenveen-Ypenburg Dinsdag Vrijdag

Meewerken in de biologische tuin

Ontdek duurzame landbouw en dagbesteding te midden van de natuurlijke pracht op Landhuis Zeerust. Werk mee in onze biologische tuin, geniet van gezonde activiteiten en draag bij aan de groene revolutie.

Tijd 09:30 - 12:00 en 13:00 - 15:00 uur
Adres 't Koetshuis, Westvlietweg 148, Den Haag
Contactpersoon Simone Wardenaar - Mooijman 0625181761

Om mee te doen aan deze activiteit is een indicatie voor dagbesteding nodig.

Ontdek een wereld van duurzame landbouw en natuurlijke schoonheid van de biologische tuin van buitenplaats Zeerust! Wij zijn gepassioneerd bezig met het meewerken, telen en verkopen van biologische groenten en bloemen. Van het zorgvuldig kweken van smaakvolle gewassen tot het leveren van bloemen. Sluit je aan bij onze gemeenschap en ervaar de vreugde van het ondersteunen van een gezonde levensstijl en het genieten van de overvloed die Moeder Natuur te bieden heeft.

Bovenal is de Buitenplaats Zeerust en de dagbestedingslocatie ‘t Koetshuis  ook een gezellige plek, in een prachtige omgeving, waar de koffie altijd klaar staat. Je kunt er echt tot rust komen en inspiratie opdoen.

 Neem contact op met Simone Wardenaar – Mooijman voor vragen over de activiteiten die Anton Constandse biedt in Leidschenveen en Ypenburg en vragen over opleiding en werk.
Tel. 06 251 817 61, s.mooijman@stichtingantonconstandse.nl

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter