Creatief Leidschendam Rijswijk Voorburg Maandag

Klei, klei en nog eens klei

Op maandagochtend staat keramiek, in al zijn veelzijdigheid, centraal in ons atelier. Met keramiek kunnen we vazen, serviezen en beeldjes in allerlei vormen en maten creëren. We hebben verschillende technieken tot onze beschikking, waaronder het gieten van klei in mallen, wat een eenvoudige aanpak biedt. Daarnaast kunnen we ook boetseren, wat iets meer vaardigheid vereist maar ook meer vrijheid biedt in vormgeving. Kortom, voor elk niveau en interesse is er iets te vinden in onze keramieklessen.

Tijd 09:30 - 12:00 uur
Adres 't Koetshuis, Westvlietweg 148, Den Haag
Contactpersoon Harm van der Werf 0612270213

Na het maken van je werk wordt de klei gebakken, gekleurd en geglazuurd en afgebakken. Voor mensen die eerst rustig willen kijken hoe alles werkt staan borden, mokken en vaasjes klaar. Je kunt meteen beginnen met glazuren en rustig om je heen kijken of de activiteit wat voor je is. Wanneer het lekker weer is mag je op de draaischijf, want die staat buiten. Daar hebben we zelf nog niet zoveel ervaring mee. Dus je ziet: wij weten ook niet alles. We hebben lol in wat we doen. Lekker experimenteren en jezelf verbazen: dat is de insteek!

Voor deze activiteit is een indicatie voor dagbesteding nodig

Neem contact op met Simone Wardenaar – Mooijman voor vragen over de activiteiten die Anton Constandse biedt en vragen over opleiding en werk.
Tel. 06 251 817 61, s.mooijman@stichtingantonconstandse.nl

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter