Creatief Gezelligheid met elkaar Met mijn handen werken Leidschenveen-Ypenburg Maandag Woensdag Vrijdag

Creatieve werkplaats

Voor liefhebbers van het creëren van kleine kunstwerken met diverse materialen zoals wol, papier en kralen. Hier draait het om plezier beleven, gezellig bezig zijn en het ontdekken van jouw creativiteit. Of je nu samen met de groep deelneemt of liever werkt aan je eigen project, hier is ruimte voor iedereen.

Tijd 13:00 - 15:00 uur
Adres 't Koetshuis, Westvlietweg 148, Den Haag
Contactpersoon Simone Wardenaar - Mooijman 0625181761

Voor deze activiteit is een indicatie voor dagbesteding nodig.

Onze bijeenkomsten bieden een gezellige sfeer waarin je samen met anderen aan de slag kunt gaan, kleine kunstwerken kunt creëren en nieuwe technieken kunt ontdekken. Het draait allemaal om het plezier van creëren en het stimuleren van je artistieke kant.

Bovendien moedigen we je aan om ook aan persoonlijke projecten te werken. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of net begint, hier vind je de ruimte om je eigen pad te volgen en je passie te volgen.

Bovenal is het Koetshuis  ook een gezellige plek, in een prachtige omgeving, waar de koffie altijd klaar staat. Je kunt er echt tot rust komen en inspiratie opdoen. Van elkaar kun je ook weer nieuwe technieken en vaardigheden leren. Je eigen ideeën zijn altijd welkom.

Neem contact op met Simone Wardenaar – Mooijman voor vragen over de activiteiten die Anton Constandse biedt in Leidschenveen en Ypenburg en vragen over opleiding en werk.
Tel. 06 251 817 61, s.mooijman@stichtingantonconstandse.nl

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter