18/12/2023

Nieuwe leden Raad van Toezicht

‘Anne en Wouter zijn een versterking van onze Raad van Toezicht. Anne is een sparringpartner voor de bestuurder, onder andere op het gebied van HRM. Wouter heeft vanuit zijn vroegere rol bij EY veel ervaring met Raden van Toezicht in gezondheidszorg. En hij is uitstekend op de hoogte van alle financiële ontwikkelingen in de sector. Wij kijken uit naar de samenwerking’, aldus voorzitter van de Raad van Toezicht Gerdy Harteveld.

Anne Kroezen heeft een achtergrond in organisatiepsychologie en bedrijfseconomie. Ze vervulde verschillende managementfuncties bij zorgorganisaties. Anne is directeur HRM bij het Leids Universitair Medisch Centrum. Daarnaast is ze toezichthouder bij Rijnhart Wonen.

Wouter Reuvers is registeraccountant in de zorg en was tot begin 2023 partner bij EY. Hij is nu Topconsultant Gezondheidszorg bij Vanberkel Professionals. Daarnaast is hij toezichthouder bij Liliane Fonds en Stichting MIVA.

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter