Met de aankoop van Loosduinse Hoofdstraat staat de teller op 86 studio’s

Anton Constandse is de officiële eigenaar van een nieuw pand aan de Loosduinse Hoofdstraat in Den Haag.

20/6/2023

Met de aankoop van Loosduinse Hoofdstraat staat de teller op 86 studio’s

Anton Constandse is de officiële eigenaar van een nieuw pand aan de Loosduinse Hoofdstraat in Den Haag. Onze bestuurder Edwin tekende afgelopen week bij de notaris en zegt het volgende erover:

“We hadden vorig jaar niet kunnen denken dat we in één jaar drie panden zouden vinden. Dit pand aan de Loosduinse Hoofdstraat is een heel mooie locatie voor cliënten van Remarque. Omdat het pand aan een winkelstraat ligt, biedt het ook voor de afdeling Participatie prachtige mogelijkheden.”

Overleg met de buurt

Naar verwachting duurt het nog zo’n twee jaar voordat het pand wordt opgeleverd. Dat is niet voor niets. Sjoerd Greefhorst, manager bedrijfsvoering: “Op deze locatie realiseren wij 31 studio’s en ruimte voor participatie aan de winkelstraat. Het pand moet heel grondig aangepakt worden. Er komt een extra verdieping op en de volledige gevel wordt afgebroken om ramen aan te brengen en goede isolatie te realiseren. Dat doen we allemaal in nauw overleg met de buurt. De komst van onze doelgroep in de winkelstraat kan veel vragen oproepen en vraagt daarom om veel overleg. Dat gaan we zorgvuldig doen.”

Zie flyer ‘Een warm welkom op de Loosduinse Hoofdstraat’

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter