24/1/2023

Anton Constandse organiseert prikkelarme nieuwjaarsduik

Anton Constandse organiseerde onlangs weer de jaarlijkse prikkelarme nieuwjaarsduik, speciaal voor mensen die zich niet zo comfortabel voelen in een grote groep mensen. Den Haag FM was erbij toen deze helden het koude zeewater op het Scheveningse strand trotseerden en maakte een hartverwarmend videoverslag.

Collega Mario, participatiemedewerker bij Anton Constandse: ‘Wat ik zo mooi vind aan de prikkelarme nieuwjaarsduik? Dat ik er ieder jaar weer enorm tegenop zie, maar we doen het met z’n allen en dat geeft zo’n boost, zo’n kick!’

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter