2/1/2023

Opleiding voor ervaringsdeskundigheid ‘Howie the Harp’ komt naar Den Haag

Anton Constandse, Fonteynenburg en Pameijer gaan samenwerken om de opleiding voor ervaringsdeskundigheid ‘Howie the Harp’ naar Den haag te brengen. ‘Ervaringsdeskundigheid past goed bij onze visie op herstel’, aldus Edwin ten Holte, bestuurder bij Anton Constandse. ‘Deelnemers leren in deze opleiding om hun eigen ervaringen om te zetten in een kracht. En vooral: hoe ze hiermee een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het herstelproces van cliënten. Want ervaring werkt!’

De opleiding start naar verwachting in september 2023. De bijbehorende intentieverklaring is inmiddels ondertekend.

Over Howie the Harp

De opleiding ontleend zijn naam aan Howard Geld. Howard was iemand die zijn psychische kwetsbaarheid wist om te zetten in een kracht om anderen te helpen. Samen met de Amerikaanse organisatie Community Access heeft hij de opleiding Howie the Harp ontwikkeld. Tien jaar geleden heeft Pameijer het concept Howie the Harp naar Nederland gehaald.

Contact

Wil je meer weten? Of heb je vragen over Howie the Harp? Neem dan contact op met Eveline Fortanier (projectleider Anton Constandse) via e.fortanier@stichtingantonconstandse.nl.

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter