24/1/2022

25 januari: Dag van de ode aan de zorg

Dinsdag 25 januari is de vierde editie van de landelijke Dag van het werkplezier in de zorg, dit jaar omgedoopt tot Dag van de ode aan de zorg. Een dag speciaal voor íedereen die in de zorg werkt. Organisator van de dag, FWG Progressional People, wil die dag met heel Nederland stil staan bij het waardevolle zorgvak, juist in coronatijd. Want ondanks dat de coronacrisis nog altijd een zware wissel trekt op de dagelijkse werkzaamheden van zorgprofessionals, gebeurt er ook zo veel moois. Daar steken we 25 januari de loftrompet op!

Online live show

De Dag van de ode aan de zorg start met een online live show onder leiding van Sabine Uitslag.

Sabine ontvangt gasten van binnen en buiten de zorg, zoals Chief Nursing Officer bij VWS Evelyn Finnema, theoloog, predikant en schrijver Ad van Nieuwpoort en inspirerende spreker Jaap Bressers. Ook de kersverse minister van Langdurige Zorg en Sport, Conny Helder, is te zien.

Kijk mee op 25 januari van 9.00 tot 11.15 uur.

Bekijk het programma en meld je kosteloos aan via www.fwg.nl/online-show.

Zelf een ode aan je collega brengen

Wie zet jij in het zonnetje op de Dag van de ode aan de zorg? Welke zorgcollega verdient er een hart onder de riem en extra waardering? Breng hem of haar op morgen een persoonlijke ode! Deel je berichtje, filmpje of foto op social media met #odeaandezorg.

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter