3/5/2021

Jaarbericht 2020

Met trots delen wij het ‘Jaarbericht 2020’ van Anton Constandse. Een jaar dat we niet snel zullen vergeten. De uitbraak van corona veranderde de wereld. Zaken die we normaal achtten, waren niet meer mogelijk. Dit zorgde voor verdrietige momenten, maar vooral ook voor vele mooie en waardevolle initiatieven en ontmoetingen. Er werd een groot beroep gedaan op de creativiteit en flexibiliteit van onze medewerkers en de cliënten. Met groot resultaat. In ons jaarbericht leest u zodoende als rode draad een aantal persoonlijke verhalen van hen.

Dankzij ieders inzet hebben wij afgelopen jaar met elkaar gedaan waar we goed in zijn. De cliënten ondersteunt in het bereiken van hun doelen en om hun plek in te nemen in de samenleving. Met een warm hart voor de cliënten en elkaar. Anton Constandse; uniek in herstel. Je doet ertoe.

AC Jaarbericht 2020

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter