15/7/2019

Jaarlijkse sponsorfietstocht

Op woensdagmiddag 26 juni vond de jaarlijkse sponsorfietstocht plaats. De twee lokale goede doelen die door de cliënten zijn gekozen waren: de renovatie van de Blauwe Regen van Monet in het Gemeente Museum en Geef de ruimte aan de Scheveningse zeehond. De deelnemers aan de sponsorfietstocht hadden enorm hun best gedaan om geld in te zamelen. De één door auto’s te wassen, de ander door te collecteren bij het Gemeente Museum. Ook familie, vrienden en diverse winkeliers uit de Keizerstraat droegen de doelen een warm hart toe en waren bereid tot een gulle donatie.

Na een heerlijk verwarmende en opwekkende groentesoep vertrokken de deelnemers door de duinen richting Boerderij Meijendel. Daar konden ze even op adem komen met een drankje en een welverdiend gebakje. De avontuurlijke tocht eindigde uiteraard bij De Regisseur waar hen een warm welkom werd geheten. Het opgehaalde geld werd geteld en gedoneerd aan de goede doelen.

Super trots namens Hart voor Gezondheid.

Wij willen wederom van den Oever Bouwadvies bedanken voor de donatie!

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter