11/1/2019

Nieuwjaarsduik

Op donderdag 10 januari 2019 heeft de jaarlijkse Nieuwjaarsduik van de Stichting Anton Constandse plaatsgevonden op het strand van Scheveningen. Een groeiend evenement met, jawel, ook deze editie weer meer deelnemers! Wat een zeehelden! Ook leuk om te zien dat de leeftijd van de deelnemers erg divers is (zo oud als je je voelt). Klaar voor de start en allemaal in één keer de zee in! Dit jaar waren ook twee spv’ers van Parnassia vertegenwoordigd.

Volgend jaar weer! Doe jij ook mee?

De Nieuwjaarsduik 2019 is gefilmd door DEN HAAG FM

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter