13/9/2018

Sociale sambal

‘Wie had dat gedacht? Met Anton’s Kitchen sambal verkopen bij de Hofvijver. Samen gezellig onder het afdak staan van onze eigen Tuk Tuk. Ja, Wij waren wel een blikvanger op de Le Marie Marché markt. En sociale sambal, een naam die blijft hangen en een glimlach tovert op de gezichten van mensen.

“Wat is dat nou, sociale sambal? Wordt die op een extra vriendelijke manier verkocht?” vraagt een klant aan ons. “Nou mevrouw, dat zal ik even u vertellen…”

…benieuwd naar het antwoord? Kom eens langs.

Anton’s Kitchen, Antonskitchen@stichtingantonconstandse.nl

 

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter