3/7/2018

Bezoek wethouder

Op maandag 2 juli is de kersverse wethouder Zorg, Jeugd en Volksgezondheid van de gemeente Den Haag, Kavita Parbhudayal, op bezoek geweest bij de Stichting Anton Constandse.
Tijdens deze middag heeft zij kennis gemaakt met het diverse zorgaanbod van de stichting. De middag begon meteen goed met een hele toegankelijke en open kennismaking. Vervolgens hebben de cliënten en professionals van de beschermende woonvormen Vijverhof en Kokarde een mooie rondleiding verzorgd waarbij veel persoonlijke ervaringen zijn gedeeld. Aan het einde van de middag zijn ook nog twee medewerkers van ambulante werkeenheden aangeschoven. Ook zij wisten de wethouder, samen met de openhartige verhalen van Henry een duidelijk beeld te geven van ambulante herstelondersteuning. De wethouder stelde de hele dag veel vragen en was zichtbaar geïnteresseerd in alle persoonlijke verhalen.
Wij danken Kavita Parbhudayal voor haar bezoek en zien – gezien haar betrokkenheid en oog voor ‘echte’ mensen – onze samenwerking met vertrouwen tegemoet.

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter