20/6/2018

Stichting Anton Constandse partner van Parkpop

De Stichting Anton Constandse is dit jaar een van de trotse partners van Parkpop, wat aanstaande zondag weer plaatsvind. Onze cliënten van Toezichthouders AC zullen namelijk ook dit jaar toezicht houden bij verschillende podia op het festivalterrein.

Al sinds 1981 is Parkpop een begrip in de Nederlandse muziekgeschiedenis. Dit jaar vindt het grootste gratis Nederlandse popfestival plaats met een line-up van onder andere De Jeugd van Tegenwoordig en Bløf.

Het is niet de eerste keer dat cliënten van Toezichthouders AC ondersteunen bij toezichthouding op Parkpop. Onze deelnemende cliënten nemen hun taak zeer serieus en zijn er maar wat trots op dat zij onderdeel uitmaken van de organisatie van zo’n groot evenement.

https://parkpop.nl/Algemene-informatie/Partners/Partners

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter