14/6/2018

Kaderock

Op zaterdag 2 juni hebben 15 toezichthouders vanuit de Stichting Anton Constandse voor de vijfde keer met succes meegeholpen op het popfestival Kaderock.

Er wordt toezicht gehouden op de diverse plekken backstage zodat niemand zonder polsbandje zich achter het podium kan begeven. Inmiddels is er een nieuwe lichting toezichthouders die hun plek hebben gevonden in dit werk en ook meteen gaan doorpakken op de komende festivals Parkpop, Zeeheldenfestival, Zomer-Ock, Kunst & Cultuur Scheveningen en het Haags Beat Festival in het Zuiderpark Theater.

Roy Ayoubi, gitarist Bandsessies The Tuesdays, was ook op Kaderock aanwezig en mocht van de toezichthouders even backstage om op de foto te gaan met Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk. Kaderock was wederom een groot succes met vele goede bands en een puik sfeertje. Op naar 2019!

 

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter