13/6/2018

Scheveningse traditie bij Kookcafé De Meerpaal

Op 16 juni is het weer zo ver, Vlaggetjesdag! Tijdens deze mooie jaarlijkse traditie wordt de komst van de Hollandse Nieuwe haring aangekondigd. Op deze dag staat deze vissoort natuurlijk centraal, maar ook voor niet-visliefhebbers is er van alles te beleven. Zo ook bij Kookcafé De Meerpaal bij De Regisseur!

Zoals we van De Regisseur gewend zijn, staan alle activiteiten ook deze dag in het teken van verbinding. Van 10.00 tot 16.00 is iedereen welkom voor oudhollandse spelletjes, knutselen, pannenkoeken eten en nog veel meer.

Wij zijn te vinden op de Jacob Pronkstraat 6.

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter