24/4/2018

Strandtent schilderen

De zomer is in aantocht en voor de derde keer zijn we gevraagd om bij het allertofste strandtentje van Scheveningen “Het Puntje” te komen schilderen. Met vijf vrijwilligers vanuit de Stichting Anton Constandse zijn we woensdag 11 april aan de slag gegaan. Het Puntje is uitgebreid met een nieuw gebouw waar exposities, trainingen en yoga gegeven gaan worden. Dit nieuwe gebouw en andere stukken van Het Puntje moesten nog geschilderd worden.

In ruil voor het schilderen krijgen de schilders gedurende dag, drankjes, overheerlijke tosti’s en een avondmaaltijd. Bij Het Puntje hebben ze heerlijke gezonde maaltijden bijvoorbeeld een quinoa-pompoen- burger met zoete aardappel frites, asperges, linzenstoofpotje of heerlijke bonensoep.. te moeilijk om een keuze te maken. Met het heerlijke weer werd ook de BBQ aangestoken waarbij we konden aanschuiven. Fantastisch nagenieten in het zonnetje na een dagje schilderen. Komende maand zijn de schilders nog actief om het werk af te maken

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter