1/3/2018

Van papier naar digitaal => cliëntportaal!

Cliënten hebben het recht op inzage van hun eigen ondersteuningsplan en rapportage hierover. Als organisatie voelen wij ons verplicht om de drempel hiervoor zo laag mogelijk te maken.

Daarom is er een cliëntportaal ontwikkeld wat cliënten de mogelijkheid biedt zelf te bepalen waar en wanneer zij hun dossier willen inzien. Tevens hebben de cliënten de mogelijkheid gekregen hun dossier – wanneer zij dat willen – te delen met personen die voor hen belangrijk zijn.

Samen met de cliëntenraad is de Stichting Anton Constandse trots te melden dat het cliëntportaal per 1 maart officieel is gelanceerd. Alle cliënten hebben een brief van de bestuurder gekregen met bijbehorende informatiefolder.

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter