Gezelligheid met elkaar Horeca en keuken Mensen ontmoeten en praten Scheveningen Donderdag

Vegan lunch

Ontdek de smaakvolle wereld van plantaardig genieten! Doe mee aan onze unieke activiteit waarbij we samen een heerlijke vegan lunch bereiden en delen. Laat je culinaire creativiteit bloeien terwijl we gezamenlijk de lekkerste plantaardige gerechten samenstellen.

Tijd 12:00 - 13:00 uur
Adres De Regisseur, Jacob Pronkstraat 6, Den Haag
Contactpersoon Lisanne Bussing 0627192370

Ontdek nieuwe smaken, leer handige kooktips en geniet van een gezellig samenzijn in een inclusieve sfeer. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van veganistisch koken en proef de heerlijke resultaten van onze gezamenlijke inspanningen. Een culinair avontuur dat niet alleen goed is voor de planeet, maar ook voor je smaakpapillen! Schuif aan en beleef een onvergetelijke ervaring vol smaak, gezelligheid en plantaardig plezier.

De Regisseur, 06 311 364 35

Neem contact op met Lisanne Bussing voor vragen over de activiteiten die Anton Constandse biedt in Scheveningen, Haagse Hout en Leidschendam/ Voorburg en vragen over opleiding en werk.
Tel. 06 271 923 70, l.bussing@stichtingantonconstandse.nl

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter