Sporten en gezondheid Scheveningen Segbroek Valkenbos Zondag

Tennis

Onze tennisactiviteit biedt een geweldige gelegenheid om te bewegen, plezier te hebben en sociale banden te versterken. Bij slecht weer wordt het tennisspel omgeruild voor een enerverende sessie indoor beachvolleybal of squash. Informeer vooraf bij Mario.

Tijd 13:00 - 15:00 uur
Adres Tennispark Never Out Houtrust, Laan van Poot 38, Den Haag
Beachvolleybal is in sporthal Lindobeach, Lindoduin 36-38, Den Haag en squashen is bij Squash Houtrust, Laan van Poot 18, Den Haag
Contactpersoon Mario Kok 0683246744

Schema kan afwijken, voor meer informatie neem contact op met Mario Kok, tel:0683246744

Voor deze activiteit heb je een indicatie dagbesteding nodig.

Tennis is niet alleen een fantastische fysieke activiteit, maar ook een geweldige manier om samen te werken, zelfvertrouwen op te bouwen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Of je nu een doorgewinterde speler bent of voor het eerst een racket vasthoudt, iedereen is welkom om mee te doen!

Onze ervaren begeleiders zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving, waarin deelnemers kunnen genieten van het spel en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten. Dus trek je sportkleding aan, grijp een racket en laat het tennisavontuur beginnen!

De Regisseur, 06 311 364 35

Neem contact op met Lisanne Bussing voor vragen over de activiteiten die Anton Constandse biedt in Scheveningen, Haagse Hout en Leidschendam/ Voorburg en vragen over opleiding en werk.
Tel. 06 271 923 70, l.bussing@stichtingantonconstandse.nl

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter