Creatief Gezelligheid met elkaar Met mijn handen werken Scheveningen Dinsdag

Tekenen en schilderen

Voor iedereen die interesse heeft in beeldend bezig zijn. We werken individueel en naar wens met een opdracht, in een gezellig clubje. De activiteit kan naar wens diverse vlakken beslaan, van striptekenen tot 3D beeldjes maken of een kleine installatie, schilderen naar aanleiding van bekende kunstenaars, of tekenopdrachten doen met pen en inkt en je eigen fantasie inzetten. Je ontdekt al doende wat jouw eigen handschrift is en raakt bekend met textuur, lijnvoering en vlakverdeling. Focus ligt op durven spelen en ontdekken, niet op presteren.

Tijd 13:30 - 15:30 uur
Adres De Regisseur, Jacob Pronkstraat 6, Den Haag
Contactpersoon Lisanne Bussing 0627192370

Voor de activiteit is een indicatie nodig. Veel materiaal is gratis, zoals verf en papier. Doeken e.d naar kostprijs.

Beeldend bezig zijn kan je ontspanning geven, en zelfvertrouwen. Zeker als je leert om hoge verwachtingen even opzij te zetten, en te zien wat zich al spelenderwijs ontvouwt. Het kan ook een uitlaatklep zijn voor dat wat je niet in woorden kan vangen.
Wat opvalt is de prettige sfeer in de activiteit. Vaak wordt er heel geconcentreerd gewerkt, maar er is ook ruimte voor persoonlijke gesprekken, en visies en ervaringen uitwisselen in de groep.

De Regisseur, 06 311 364 35

Neem contact op met Lisanne Bussing voor vragen over de activiteiten die Anton Constandse biedt in Scheveningen, Haagse Hout en Leidschendam/ Voorburg en vragen over opleiding en werk.
Tel. 06 271 923 70, l.bussing@stichtingantonconstandse.nl

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter