Zinvolle daginvulling

Een goede invulling van de dag is belangrijk voor je herstel. Het geeft structuur, afleiding, zorgt ervoor dat je anderen ontmoet en is goed voor je zelfvertrouwen. Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je eigen situatie. We helpen je met het vinden van activiteiten, die bij je passen. Ontspannend bezig zijn voor rust in je hoofd of juist je energie kwijtraken. Vaardigheden leren om weer aan het werk te gaan of nieuwe mensen ontmoeten. De activiteiten zijn verspreid door Regio Den Haag: van dagbestedingslocaties tot de kinderboerderij en het strand van Scheveningen.

Filter

Wat wil je graag doen?
Waar wil je dat doen?
Wanneer wil je dat doen?

Beachvolleybal

Sporten en gezondheid Scheveningen Dinsdag

Het Theehuis

Op zoek naar een gezellige plek om bij te praten met vrienden of buurtgenoten? Elke dinsdag en donderdag van 13:00 tot 15:00 uur opent Het Theehuis haar deuren in de Serre. Stap binnen en laat je verrassen door de nostalgische sfeer, compleet met vintage meubels en bloemetjes servies. Geniet van een heerlijk kopje thee of koffie terwijl je luistert naar tijdloze plaatjes die gedraaid worden.

Gezelligheid met elkaar Mensen ontmoeten en praten Escamp Dinsdag Donderdag

Beeldentuin

Het Koetshuis en Zeerust liggen te midden van een parkbos, waar je rustig kunt wandelen of van de zon kunt genieten. Zelfs buurtbewoners die groenten uit de tuin komen kopen, maken af en toe een wandeling. In de prachtige historische tuin zijn we een beeldentuin gestart en jij kunt hieraan bijdragen!

Creatief Met mijn handen werken Leidschendam Rijswijk Voorburg Maandag

Schilderen, tekenen, druktechnieken

Stap in de wereld van creativiteit en expressie terwijl we samen verkennen met acrylverf, aquarel, en diverse druktechnieken. Van het eerste penseelstreekje op papier tot het bewerken van een echt paneel of doek, onze workshops bieden een scala aan mogelijkheden om je artistieke horizon te verbreden.

Creatief Leidschendam Rijswijk Voorburg Dinsdag

Klei, klei en nog eens klei

Op maandagochtend staat keramiek, in al zijn veelzijdigheid, centraal in ons atelier. Met keramiek kunnen we vazen, serviezen en beeldjes in allerlei vormen en maten creëren. We hebben verschillende technieken tot onze beschikking, waaronder het gieten van klei in mallen, wat een eenvoudige aanpak biedt. Daarnaast kunnen we ook boetseren, wat iets meer vaardigheid vereist maar ook meer vrijheid biedt in vormgeving. Kortom, voor elk niveau en interesse is er iets te vinden in onze keramieklessen.

Creatief Leidschendam Rijswijk Voorburg Maandag

Fruitplukkerij Framblij

Framblij is een oude tuinboerderij met een landelijke groen gevoel en omgeving van rust. We ondersteunen Fruitplukkerij Framblij met diverse lichte werkzaamheden die voor de tuinder blijven liggen.

Mensen ontmoeten en praten Met mijn handen werken Tuinieren en natuur Westland Maandag

Werelds koken

Dompel jezelf onder in een wereld van smaken en geuren met ons wekelijkse kookavontuur! Bij ons gaat het niet alleen om koken, maar ook om het samenbrengen van mensen, ongeacht je kookervaring. Voor een eigen bijdrage van 2.50 euro kun je heerlijk aanschuiven en genieten van de maaltijd die we samen hebben bereid.

Gezelligheid met elkaar Horeca en keuken Mensen ontmoeten en praten Met mijn handen werken Segbroek Donderdag

Modelbouw en modellen beschilderen

Stap binnen in de boeiende wereld van modellenbouw en schilderen met onze inspirerende workshops, geleid door een ervaren leraar! Of je nu een doorgewinterde hobbyist bent of helemaal nieuw bent in deze kunstvorm, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze creatieve reis.

Creatief Gezelligheid met elkaar Met mijn handen werken Segbroek Maandag

Surfsessies

Altijd al een keer willen surfen? Dat kan. Leer surfen, suppen, spelen met de golven, zwemmen met een surfpak aan, dobberen, frisbee, balletje gooien, op je handdoek zeehonden spotten. Liggen chillen met je voeten in het zand even helemaal uit je hoofd.

Gezelligheid met elkaar Mensen ontmoeten en praten Sporten en gezondheid Tuinieren en natuur Scheveningen Vrijdag

Fitflex; bouw aan je kracht op je eigen niveau

Heb je behoefte aan een beetje beweging en wil je mensen leren kennen met de zelfde behoefte? FitFlex is een perfecte balans tussen beweging en sociale interactie. Onder begeleiding kun je kiezen uit krachttraining op diverse niveaus, conditietraining, of meedoen aan een gezellige groepsles op je eigen tempo. De zaal is uitgerust met alles wat je nodig hebt, van gewichtjes tot bankjes. Warming up doen we samen op muziek.

Sporten en gezondheid Rijswijk Dinsdag

Muziek uit de oude doos

Samen met ouderen genieten van muzikale reizen door de jaren 60, 70 en 80. Vraag je favoriete nummer aan, haal herinneringen op en deel de vreugde van gedeelde muzikale momenten.

Muziek maken en luisteren Leidschenveen-Ypenburg Woensdag

Tekenen & Schilderen

Door te experimenteren met vorm, kleur en diverse teken- en schildermaterialen ontdekken wat je voorkeuren zijn en zo je eigen creativiteit. Experimenteren en ontdekken zijn belangrijker dan het resultaat.

Creatief Gezelligheid met elkaar Leidschenveen-Ypenburg Dinsdag Vrijdag

Beeldende kunst

We werken individueel en naar behoefte aan een opdracht. Aan bod komt het ontdekken van diverse materialen en technieken. Het Koetshuis beschikt over een etspers, waar je zowel hout-en linoleumsneden mee kunt drukken als droge naald etsen en monoprints. Maar ook schilderen al of niet naar aanleiding van een lievelingskunstenaar of de natuur die hier volop aanwezig is, behoort tot de mogelijkheden. De focus ligt op durven spelen en ontdekken, niet op presteren. Je ontdekt al doende wat je leuk vind, en wat bij je past. Je ontwikkelt zo je creativiteit en verruimt je mogelijkheden je te uiten.

Creatief Gezelligheid met elkaar Met mijn handen werken Leidschenveen-Ypenburg Dinsdag

Creatieve werkplaats

Voor liefhebbers van het creëren van kleine kunstwerken met diverse materialen zoals wol, papier en kralen. Hier draait het om plezier beleven, gezellig bezig zijn en het ontdekken van jouw creativiteit. Of je nu samen met de groep deelneemt of liever werkt aan je eigen project, hier is ruimte voor iedereen.

Creatief Gezelligheid met elkaar Met mijn handen werken Leidschenveen-Ypenburg Maandag Woensdag Vrijdag

Keramiekwerkplaats

Producten van keramiek maken voor de verkoop

Creatief Met mijn handen werken Leidschenveen-Ypenburg Maandag Woensdag

Meewerken in de biologische tuin

Ontdek duurzame landbouw en dagbesteding te midden van de natuurlijke pracht op Landhuis Zeerust. Werk mee in onze biologische tuin, geniet van gezonde activiteiten en draag bij aan de groene revolutie.

Met mijn handen werken Tuinieren en natuur Leidschenveen-Ypenburg Dinsdag Vrijdag

Zwemmen

Waag een sprong in het diepe. Een uur vrij zwemmen, watervolleyballen, bommetjes maken. Geen ervaring nodig.

Mensen ontmoeten en praten Sporten en gezondheid Haagse hout Scheveningen Woensdag

Creatief

Haal creativiteit naar boven tijdens een ontspannen activiteit in een veilige sfeer. Creatief aan de slag met verschillende materialen, eigen invulling om iets te doen is ook mogelijk.

Creatief Gezelligheid met elkaar Mensen ontmoeten en praten Met mijn handen werken Scheveningen Vrijdag

Schilderen

Onze schilderactiviteit is een unieke kans om je creatieve vuur aan te wakkeren. Laat je penseel dansen op het doek terwijl je de magie van kleuren en vormen ontdekt. Geen ervaring vereist – het gaat om het plezier van creëren.

Creatief Gezelligheid met elkaar Met mijn handen werken Scheveningen Donderdag

Tekenen en schilderen

Voor iedereen die interesse heeft in beeldend bezig zijn. We werken individueel en naar wens met een opdracht, in een gezellig clubje. De activiteit kan naar wens diverse vlakken beslaan, van striptekenen tot 3D beeldjes maken of een kleine installatie, schilderen naar aanleiding van bekende kunstenaars, of tekenopdrachten doen met pen en inkt en je eigen fantasie inzetten. Je ontdekt al doende wat jouw eigen handschrift is en raakt bekend met textuur, lijnvoering en vlakverdeling. Focus ligt op durven spelen en ontdekken, niet op presteren.

Creatief Gezelligheid met elkaar Met mijn handen werken Scheveningen Dinsdag

Kookcafé

Gezellig samen koken en/of eten. Er worden eerst boodschappen gedaan, planning gemaakt en gekookt door een kleine vaste groep. Daarna wordt er gezamenlijk gegeten. Bijdrage voor het eten is €4,-. Indicatie is nodig, maar we zijn coulant als je woont bij Anton Constandse!

Gezelligheid met elkaar Horeca en keuken Mensen ontmoeten en praten Scheveningen Vrijdag

Vegan lunch

Ontdek de smaakvolle wereld van plantaardig genieten! Doe mee aan onze unieke activiteit waarbij we samen een heerlijke vegan lunch bereiden en delen. Laat je culinaire creativiteit bloeien terwijl we gezamenlijk de lekkerste plantaardige gerechten samenstellen.

Gezelligheid met elkaar Horeca en keuken Mensen ontmoeten en praten Scheveningen Donderdag

Omeletten in de Ontmoeting

Stap binnen in de smaakvolle ontmoetingswereld van "Omeletten in de Ontmoeting "! Geniet van de heerlijke ervaring van het gezamenlijk bereiden en eten van vers gemaakte omeletten, terwijl je nieuwe mensen ontmoet en waardevolle contacten opbouwt.

Gezelligheid met elkaar Horeca en keuken Mensen ontmoeten en praten Scheveningen Dinsdag

Anton’s kitchen

Sociale sambal. Samen met het team de beroemde Haagse Hete Sambal in diverse bijzondere smaken maken. Onder leiding van een ervaren sambalmaker en een herstelondersteuner leer je werken en koken in een professionele keuken en een voedingsproduct te maken.

Horeca en keuken Mensen ontmoeten en praten Scheveningen Dinsdag

Lunch & bingo

Gezellig samen lunchen en bingo spelen

Zondag

Lunch & creatief

Stap in een wereld van artistieke expressie en smaakvolle ontmoetingen! Onze activiteit combineert creatief werken met een heerlijke gezamenlijke lunch.

Creatief Gezelligheid met elkaar Horeca en keuken Scheveningen Zondag

Narcotic Anonymous

Narcotic Anonymous is een zelfhulpgroep die elke dinsdagavond samen komt in De Regisseur. We bieden een ondersteunende omgeving waar je kunt delen, luisteren en steun kunt vinden van anderen die begrijpen wat je doormaakt. Ons 12-Stappen programma helpt je om jezelf te bevrijden van verslaving en een nieuw leven te leiden zonder drugs. Of je nu net begint of al onderweg bent op je herstelreis, bij NA ben je welkom zoals je bent.

Mensen ontmoeten en praten Scheveningen Dinsdag

De ontmoeting

Een laagdrempelige inloop, waar je ondersteuning kunt krijgen in het ontmoeten van andere mensen, sociale contacten kunt opbouwen of kunt werken als gastheer/vrouw. Een plek waar iedereen zichzelf kan zijn". Als gastheer/vrouw werk je aan werknemers-, taakgerichte- en sociale vaardigheden

Gezelligheid met elkaar Horeca en keuken Mensen ontmoeten en praten Scheveningen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Loopsessies

Joggen/ hardlopen op eigen tempo. Vanuit de Regisseur te Scheveningen verzamelen we om richting boulevard de te wandelen. Afhankelijk van eb of vloed joggen we op de boulevard of strand in jouw tempo. Er wordt gelet op ademhaling en je houding tijdens het lopen. Iedere week bouwen we het lopen beetje bij beetje op. Je zal zien dat je conditie snel beter wordt en je meer kunt dan je denkt.

Gezelligheid met elkaar Mensen ontmoeten en praten Sporten en gezondheid Tuinieren en natuur Scheveningen Vrijdag

Crossfit

CrossFit, een fitnessbenadering die kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit combineert, is niet slechts een workout - het is een levensstijl. In elke CrossFit-sessie worden functionele bewegingen, gewichtheffen en cardio gecombineerd om een allesomvattende en uitdagende training te bieden.

Gezelligheid met elkaar Sporten en gezondheid Scheveningen Donderdag

Fietstocht

Leer je regio kennen op je fiets (+/- 50 km). Lekker buiten zijn en van de mooie omgeving genieten, in een groep. Onderweg kun je ook groente, fruit, eieren en bloemen kopen.

Sporten en gezondheid Benoordenhout Delft Haagse hout Loosduinen Rijswijk Scheveningen Wassenaar Woensdag

Wandeling De Steltlopers

Soep eten en daarna wandelen in Scheveningen. We wandelen in de omgeving , denk bijvoorbeeld aan het Westbroekpark, het strand en/of het tweede havenhoofd. Waarbij extra aandacht is voor een gezonde(re) leefstijl en wie daar vragen over heeft of hulp bij kan gebruiken.

Gezelligheid met elkaar Sporten en gezondheid Scheveningen Woensdag

Kickboksen

Kickboksen met team KoHa en Fightclub 070. Ervaring is niet nodig. Wil je wedstrijden vechten, dan kun je doorgroeien naar een hogere groep! Sociaal contact en respect staat voorop. “USH!”

Gezelligheid met elkaar Mensen ontmoeten en praten Sporten en gezondheid Escamp Valkenbos Woensdag

Stevig wandelen

Stevige groepswandeling. Voor iedereen die 10-15 km kan lopen. Wandelen in mooie en rustige omgevingen. Genieten van natuur en dieren en indien gewenst een mooi gesprek voeren.

Gezelligheid met elkaar Mensen ontmoeten en praten Sporten en gezondheid Benoordenhout Loosduinen Scheveningen Dinsdag

Sportinstuif

Lekker even een uurtje bewegen. In een grote sporthal met diverse mogelijkheden. Een balletje trappen, korf schieten, badminton, tafeltennis. Alleen of met elkaar. Net wat je wil. Bewegen is gezond. Bij de sportinstuif mag je doen wat je wil. Van jeu de boules tot badminton. Het kan allemaal in de Blinkerd. De zaal is groot genoeg om te doen wat we willen. Allemaal leuk!

Gezelligheid met elkaar Sporten en gezondheid Scheveningen Dinsdag

Hart voor gezondheid wandeling

Rustige groepswandeling. Buiten dat wandelen ontzettend gezond voor je is helpt het ook voor sterkere spieren en botten, voor hart en bloedvaten, tegen stress en depressie, voor een goede nachtrust, om af te vallen etc. Wat wil je nog meer?! Het is ook nog eens ontzettend gezellig.

Gezelligheid met elkaar Sporten en gezondheid Scheveningen Maandag

’t Keizertje

Welkom in onze tweedehands modewereld, waar stijl en duurzaamheid samenkomen! Neem de leiding over ons winkeltje met prachtige tweedehands kleding en ontdek de kunst van cureren en stylen.

Overig Scheveningen Donderdag

Nijkamphoeve

Bij de Nijkamphoeve biedt dagbesteding een scala aan activiteiten, zoals het verzorgen van tuinen, werken in het theehuis en dierenverzorging.

Gezelligheid met elkaar Horeca en keuken Met mijn handen werken Tuinieren en natuur Escamp Maandag Donderdag

Houtwerkplaats

Dagbesteding bij de Houtwerkplaats is een arbeidsmatige dagbesteding waar je gerichte werkt aan werknemers-, taakgerichte- en sociale vaardigheden op het gebied van productie. Uiteraard is een hobbyist ook van harte welkom!

Creatief Met mijn handen werken Escamp Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

Tennis

Onze tennisactiviteit biedt een geweldige gelegenheid om te bewegen, plezier te hebben en sociale banden te versterken. Bij slecht weer wordt het tennisspel omgeruild voor een enerverende sessie indoor beachvolleybal of squash. Informeer vooraf bij Mario.

Sporten en gezondheid Scheveningen Segbroek Valkenbos Zondag

Sporten bij Sportcity

Fitness/ Cardio begeleiding. Beweeg je Fit!

Gezelligheid met elkaar Sporten en gezondheid Segbroek Vrijdag

Spellendag

Bord- en kaartspellen ouderwets? Welnee! Op de spellenmiddag van de Vinkensteijnstraat worden de nieuwste moderne spellen gespeeld. Hoewel de klassiekers zoals Catan, Eenendertigen en Monopoly ook gespeeld worden, doen wij voornamelijk spellen als BANG!, Wingspan, Weerwolven van Wakkerdam en Starrealms. Ervaring is niet nodig. Elke nieuwe deelnemer wordt stap voor stap meegenomen in het spelen van een onbekend spel. Sfeer en gezelligheid is het belangrijkste!

Bordspellen Gezelligheid met elkaar Segbroek Vrijdag

Pixel Perfect

Opleiding tot webdeveloper

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

Haaitek

Een leerwerktraject voor computer refurbishment

Techniek en computers Escamp Segbroek Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

Samen koken en eten

Met buurtbewoners samen een warme lunch bereiden en eten

Gezelligheid met elkaar Horeca en keuken Rijswijk Maandag

Stoelgym

Samen bewegen voor ouderen

Sporten en gezondheid Rijswijk Maandag

Bandsessies

Altijd al muziek willen maken of deel willen uitmaken van een band? Welkom bij Bandsessies! Elke week repeteren getalenteerde muzikanten en bands onder begeleiding van ervaren bandcoaches, die tevens herstelondersteuners, participatiemedewerkers en muziekdocenten zijn. Diverse muzikanten met uiteenlopende genres worden door de bandcoaches ondersteund bij het creëren van muziek, variërend van covers tot eigen werk in verschillende stijlen.

Gezelligheid met elkaar Mensen ontmoeten en praten Muziek maken en luisteren Loosduinen Dinsdag
arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter