Overig Scheveningen Donderdag

’t Keizertje

Welkom in onze tweedehands modewereld, waar stijl en duurzaamheid samenkomen! Neem de leiding over ons winkeltje met prachtige tweedehands kleding en ontdek de kunst van cureren en stylen.

Tijd 12:00 - 15:00 uur
Adres De Regisseur, Jacob Pronkstraat 6, Den Haag
Contactpersoon Lisanne Bussing 0627192370

Van vintage vondsten tot moderne schatten – jouw creativiteit bepaalt de unieke flair van onze winkel. Duik in de wereld van fashion recycling, geef kleding een tweede leven en geniet van het runnen van je eigen modewinkel. Word een pionier in duurzame stijl en maak van elke verkoop een statement voor een groenere toekomst. Kom bij ons en ervaar de vreugde van het winkeltje runnen met een hart voor mode en een passie voor hergebruik!

De Regisseur, 06 311 364 35

Neem contact op met Lisanne Bussing voor vragen over de activiteiten die Anton Constandse biedt in Scheveningen, Haagse Hout en Leidschendam/ Voorburg en vragen over opleiding en werk.
Tel. 06 271 923 70, l.bussing@stichtingantonconstandse.nl

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter