Gezelligheid met elkaar Mensen ontmoeten en praten Sporten en gezondheid Tuinieren en natuur Scheveningen Vrijdag

Surfsessies

Dobberen in de zee. Altijd al een keer willen surfen? Dat kan. Leer surfen, suppen, spelen met de golven, zwemmen met een surfpak aan, dobberen, frisbee, balletje gooien, op je handdoek zeehonden spotten. Liggen chillen met je voeten in het zand even helemaal uit je hoofd.

Tijd 10:00 & 13:00 uur
Adres De Regisseur, Jacob Pronkstraat 6
Contactpersoon Martin Pakvis, 06 535 445 61 0653544561

Bij verzamelpunt De Regisseur nemen we een bakje thee of koffie en trekken we de surfpakken aan. Vervolgens lopen we met de surfplank richting zee.
Na een korte uitleg stroming, do’s & dont’s nemen we eerst een duik in de zee om op temperatuur te komen. Daarna pakken we de plank en gaan de golven op en leer je stapsgewijs de kneepjes van het surfen.

Wil je wel mee maar niet surfen? Dat kan ook… het is heerlijk om in je surfpak in de zee te zwemmen zonder het koud te krijgen. Of gewoon met je handdoek op het strand, blote voeten in het zand frisse neus, haren in wind en langs je wangen en genieten van de rust op het strand.

Surfen en een duik in de zee met het geluid van de golven werkt therapeutisch, ontspant en heeft een natuurlijke kalmerende werking en voel je je weer helemaal verbonden met de natuur.

Indicatie Notitie:

Je kan vrijblijvend oriënteren bij Surfsessies of het iets voor je is, indien je wekelijks wilt meedoen heb je een indicatie dagbesteding nodig.

De Regisseur, 06 311 364 35

Neem contact op met Lisanne Bussing voor vragen over de activiteiten die Anton Constandse biedt in Scheveningen, Haagse Hout en Leidschendam/ Voorburg en vragen over opleiding en werk.
Tel. 06 271 923 70l.bussing@stichtingantonconstandse.nl

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter