Creatief Gezelligheid met elkaar Leidschenveen-Ypenburg Rijswijk Voorburg Vrijdag

Tekenen & Schilderen

Door te experimenteren met vorm, kleur en diverse teken- en schildermaterialen ontdekken wat je voorkeuren zijn en zo je eigen creativiteit. Experimenteren en ontdekken zijn belangrijker dan het resultaat.

Tijd 09:30 - 12:00 uur
Adres 't Koetshuis, Westvlietweg 148, Den Haag
Contactpersoon Simone Wardenaar - Mooijman 0625181761

Om mee te doen aan deze activiteit is een indicatie voor dagbesteding nodig.

Ontdek de wereld van Tekenen & Schilderen, waar het experimenteren met vormen, kleuren en diverse teken- en schildermaterialen centraal staat. Bij ons draait alles om het ontdekken van je voorkeuren en het ontplooien van je eigen creativiteit. Wij benadrukken het belang van het proces boven het resultaat, waar experimenteren en ontdekken de kern vormen. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of net begint, in deze activiteiten bieden we creatieve uitdagingen en begeleiden we je op je artistieke reis.

Bovenal is het Koetshuis  ook een gezellige plek, in een prachtige omgeving, waar de koffie altijd klaar staat. Je kunt er echt tot rust komen en inspiratie opdoen. Van elkaar kun je ook weer nieuwe technieken en vaardigheden leren. Je eigen ideeën zijn altijd welkom.

Neem contact op met Simone Wardenaar – Mooijman voor vragen over de activiteiten die Anton Constandse biedt in Leidschenveen en Ypenburg en vragen over opleiding en werk.
Tel. 06 251 817 61, s.mooijman@stichtingantonconstandse.nl

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter