Gezelligheid met elkaar Horeca en keuken Mensen ontmoeten en praten Scheveningen Dinsdag

Omeletten in de Ontmoeting

Stap binnen in de smaakvolle ontmoetingswereld van "Omeletten in de Ontmoeting "! Geniet van de heerlijke ervaring van het gezamenlijk bereiden en eten van vers gemaakte omeletten, terwijl je nieuwe mensen ontmoet en waardevolle contacten opbouwt.

Tijd 12:30 - 13:30 uur
Adres De Regisseur, Jacob Pronkstraat 6, Den Haag
Contactpersoon Lisanne Bussing 0627192370

Voor deze activiteit is een indicatie voor dagbesteding nodig.

Laat de eenvoudige omelet verbindende gesprekken en gedeelde momenten creëren in een ontspannen sfeer. Ontdek de kunst van het samenkomen, deel je passies en geniet van een smakelijke maaltijd die niet alleen je buik, maar ook je sociale kring vult. Schuif aan en laat de “Omeletten in de Ontmoeting van de Regisseur” een culinair en sociaal hoogtepunt van je dag worden.

De Regisseur, 06 311 364 35

Neem contact op met Lisanne Bussing voor vragen over de activiteiten die Anton Constandse biedt in Scheveningen, Haagse Hout en Leidschendam/ Voorburg en vragen over opleiding en werk.
Tel. 06 271 923 70, l.bussing@stichtingantonconstandse.nl

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter