Mensen ontmoeten en praten Scheveningen Dinsdag

Narcotic Anonymous

Narcotic Anonymous is een zelfhulpgroep die elke dinsdagavond samen komt in De Regisseur. We bieden een ondersteunende omgeving waar je kunt delen, luisteren en steun kunt vinden van anderen die begrijpen wat je doormaakt. Ons 12-Stappen programma helpt je om jezelf te bevrijden van verslaving en een nieuw leven te leiden zonder drugs. Of je nu net begint of al onderweg bent op je herstelreis, bij NA ben je welkom zoals je bent.

Tijd 19:30 -21:00 uur
Adres De Regisseur, Jacob Pronkstraat 6, Den Haag
Contactpersoon Lisanne Bussing 0627192370

Bijeenkomsten van Narcotics Anonymous bieden een veilige en ondersteunende omgeving voor herstellende verslaafden. Het programma van NA is gebaseerd op volledige onthouding van alle drugs, waarbij het verlangen om te stoppen met gebruiken de enige vereiste is om lid te worden.

NA-bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen die worstelt met een verslaving, ongeacht het type drug of alcohol. Anonimiteit wordt gerespecteerd en deelnemers worden enkel bekend bij hun voornaam. Bijeenkomsten hebben een informeel karakter en worden geleid door ervaren leden, waarbij de nadruk ligt op het delen van persoonlijke ervaringen met verslaving en herstel. Neem contact op met Lisanne Bussing als je deel wilt nemen aan deze bijeenkomsten.

De Regisseur, 06 311 364 35

Neem contact op met Lisanne Bussing voor vragen over de activiteiten die Anton Constandse biedt in Scheveningen, Haagse Hout en Leidschendam/ Voorburg en vragen over opleiding en werk.
Tel. 06 271 923 70, l.bussing@stichtingantonconstandse.nl

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter