Gezelligheid met elkaar Mensen ontmoeten en praten Sporten en gezondheid Tuinieren en natuur Scheveningen Vrijdag

Loopsessies

Joggen/ hardlopen op eigen tempo. Vanuit de Regisseur te Scheveningen verzamelen we om richting boulevard de te wandelen. Afhankelijk van eb of vloed joggen we op de boulevard of strand in jouw tempo. Er wordt gelet op ademhaling en je houding tijdens het lopen. Iedere week bouwen we het lopen beetje bij beetje op. Je zal zien dat je conditie snel beter wordt en je meer kunt dan je denkt.

Tijd 11:00 - 12:30 uur
Adres De Regisseur, Jacob Pronkstraat 6, Den Haag
Contactpersoon Lisanne Bussing 0627192370

Voor iedere loper is er plek; korte afstanden, middel en lange afstanden. 1 a 2 keer per jaar haken we in bij een sociaal loopevenement waarbij de nadruk ligt op de beleving en het meedoen/ behalen van…
Na de loop is er een gelegenheid voor bakje thee/ koffie op de Regisseur. Sportkleding, hardlopen schoenen zijn en pre.

Fysieke inspanning brengt je lichaam en hoofd in betere conditie. Regelmatig hardlopen in de buitenlucht verbetert je gemoedsstemming en psychische weerbaarheid.
De elementen van strand en zee zorgen ervoor dat je door inspanning, ontspanning ervaart.

Je kan vrijblijvend oriënteren bij Loopsessies of het iets voor je is, indien je wekelijks wilt meedoen dien je samen met een begeleider een dagbestedings indicatie aan te vragen.

De Regisseur, 06 311 364 35

Neem contact op met Lisanne Bussing voor vragen over de activiteiten die Anton Constandse biedt in Scheveningen, Haagse Hout en Leidschendam/ Voorburg en vragen over opleiding en werk.
Tel. 06 271 923 70, l.bussing@stichtingantonconstandse.nl

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter