Mensen ontmoeten en praten Met mijn handen werken Tuinieren en natuur Westland Maandag

Fruitplukkerij Framblij

Framblij is een oude tuinboerderij met een landelijke groen gevoel en omgeving van rust. We ondersteunen Fruitplukkerij Framblij met diverse lichte werkzaamheden die voor de tuinder blijven liggen.

Tijd 13:00 - 16:00 uur
Adres Zwartendijk 11, 2681 LM Monster
Contactpersoon Martin Pakvis 0653544561

Om mee te doen aan deze activiteit is een indicatie voor dagbesteding nodig. Deelnemers krijgen een dagdeelvergoeding voor hun werkzaamheden.

Fruitplukkerij Framblij is een biologische fruitteler in Monster waar bezoekers tegen betaling zelf het lekkerste fruit kunnen plukken, waaronder kersen, aardbeien, frambozen, druiven en meer. Daarnaast biedt Framblij een scala aan activiteiten, zoals een kinderspeeltuin, kleine paardjes waar kinderen op kunnen rijden en een binnenplaats voor kinderen om te spelen. Bezoekers kunnen ontspannen in de theeschenkerij en genieten van huisgemaakte limonade en cakejes, evenals van hun zelf geplukte biologische fruit. De boerderijwinkel biedt vers fruit, huisgemaakte jam en limonade, evenals sambal van Anton Kitchen.

Naast de recreatieve activiteiten ondersteunen we Fruitplukkerij Framblij met diverse werkzaamheden die voor de tuinder blijven liggen. Denk hierbij aan werkzaamheden in de kas, zoals het telen van diverse soorten fruit, grasmaaien, bezemen, bladeren harken, onkruid verwijderen, heggen knippen, tuinonderhoud, schilderwerk, meubelrestauratie en het schoonhouden van verschillende faciliteiten, waaronder het kippen- en konijnenhok, de theeschenkerij, de kinderspeelhoek, de paardenweide en de Cultuurschuur. We zijn ook van plan om een theekruidentuintje op te starten voor de theeschenkerij.

We heten je van harte welkom om deel te nemen aan onze dagbesteding. Je kunt vrijblijvend komen snuffelen en oriënteren of het iets voor je is. Voor aanmeldingen in het grensgebied Loosduinen/Escamp bieden we de mogelijkheid om met een busje van AC naar Monster te reizen. Kom je van verder weg en wil je deelnemen? Dan is het mogelijk om een vaste ophaalplek af te spreken, waar je op eigen gelegenheid naartoe kunt komen.

Neem contact op met Eveline Wawoe voor vragen over de activiteiten die Anton Constandse biedt in Loosduinen, Westland, Rijswijk & Delft en vragen over vrijwilligerswerk opleiding en werk.
Tel. 06 213 711 66 , e.wawoe@stichtingantonconstandse.nl

 

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter