Gezelligheid met elkaar Sporten en gezondheid Scheveningen Donderdag

Crossfit

CrossFit, een fitnessbenadering die kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit combineert, is niet slechts een workout - het is een levensstijl. In elke CrossFit-sessie worden functionele bewegingen, gewichtheffen en cardio gecombineerd om een allesomvattende en uitdagende training te bieden.

Tijd 13:25 - 14:30 uur
Adres De Regisseur, Jacob Pronkstraat 6, Den Haag
Contactpersoon Mario Kok 0683246744

Voor deze activiteit is een indicatie voor dagbesteding nodig.

Of je nu nieuw bent in de wereld van fitness of een ervaren sporter, CrossFit past zich aan aan jouw niveau, waarbij de focus ligt op constant variërende oefeningen om alle aspecten van fitness aan te spreken. Het draait niet alleen om het verbeteren van fysieke prestaties, maar ook om het opbouwen van een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die elkaar ondersteunen en motiveren. Ontdek de kracht van CrossFit en transformeer niet alleen je fysieke gesteldheid, maar ook je mindset.

De Regisseur, 06 311 364 35

Neem contact op met Lisanne Bussing voor vragen over de activiteiten die Anton Constandse biedt in Scheveningen, Haagse Hout en Leidschendam/ Voorburg en vragen over opleiding en werk.
Tel. 06 271 923 70, l.bussing@stichtingantonconstandse.nl

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter