Creatief Gezelligheid met elkaar Met mijn handen werken Leidschenveen-Ypenburg Dinsdag

Beeldende kunst

We werken individueel en naar behoefte aan een opdracht. Aan bod komt het ontdekken van diverse materialen en technieken. Het Koetshuis beschikt over een etspers, waar je zowel hout-en linoleumsneden mee kunt drukken als droge naald etsen en monoprints. Maar ook schilderen al of niet naar aanleiding van een lievelingskunstenaar of de natuur die hier volop aanwezig is, behoort tot de mogelijkheden. De focus ligt op durven spelen en ontdekken, niet op presteren. Je ontdekt al doende wat je leuk vind, en wat bij je past. Je ontwikkelt zo je creativiteit en verruimt je mogelijkheden je te uiten.

Tijd 13:00 - 15:00 uur
Adres 't Koetshuis, Westvlietweg 148, Den Haag, T 070 336 82 24
Contactpersoon Marian Zult 0625177962

Voor de activiteit is een indicatie nodig. De meeste materialen, als verf en papier zijn gratis.

Bovenal is het Koetshuis  ook een gezellige plek, in een prachtige omgeving, waar de koffie altijd klaar staat. Je kunt er echt tot rust komen en inspiratie opdoen. Van elkaar kun je ook weer nieuwe technieken en vaardigheden leren. Je eigen ideeën zijn altijd welkom.

Neem contact op met Simone Wardenaar – Mooijman voor vragen over de activiteiten die Anton Constandse biedt in Leidschenveen en Ypenburg en vragen over opleiding en werk.
Tel. 06 251 817 61, s.mooijman@stichtingantonconstandse.nl

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter