Horeca en keuken Mensen ontmoeten en praten Scheveningen Dinsdag

Anton’s kitchen

Sociale sambal. Samen met het team de beroemde Haagse Hete Sambal in diverse bijzondere smaken maken. Onder leiding van een ervaren sambalmaker en een herstelondersteuner leer je werken en koken in een professionele keuken en een voedingsproduct te maken.

Tijd 10:00 - 15:00 uur
Adres De Regisseur, Jacob Pronkstraat 6, Den Haag
Contactpersoon Barend-Jan Groeneveld 0611293660

Leer samenwerken in een team en maak een product dat verkocht en gewaardeerd wordt. je kan bij Anton’s Kitchen ondervinden hoe het is om in een keuken te werken. Maak een lekker en gewild product. Naast de beroemde sambal maak je nog andere lekkernijen zoals kruidenolie, jam en in de zomer schepijs. Misschien heb je zelf wel een leuk idee wat we zouden kunnen gaan maken!

Aanmelden via b.groeneveld@stichtingantonconstandse.nl . Aan deelname zitten geen kosten verbonden.
Voor deze activiteit is een indicatie nodig.

De Regisseur, 06 311 364 35

Neem contact op met Lisanne Bussing voor vragen over de activiteiten die Anton Constandse biedt in Scheveningen, Haagse Hout en Leidschendam/ Voorburg en vragen over opleiding en werk.
Tel. 06 271 923 70, l.bussing@stichtingantonconstandse.nl

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter