Verhaal | 8/5/2018

Power-training

“Als vaste bezoekster van De Regisseur viel op een dag mijn oog op een poster met de kreet ‘Power-training’. Ik dacht: “ik kan wel wat POWER gebruiken”. Samen met mijn ondersteuner hebben we toen een intakegesprek gedaan waar ik erg enthousiast van werd.

Ik vond het best eng om naar de eerste bijeenkomst te gaan maar mede door de aanmoediging en steun van mijn ondersteuner ben ik toch gegaan. Het viel reuze mee en eigenlijk was ik na een paar minuten al helemaal op mijn gemak. Ik heb veel geleerd tijdens die acht bijeenkomsten en het was ook leuk om samen met mijn ondersteuner de huiswerkopdrachten te maken die vooral met positief denken te maken hadden.

Ik heb geleerd meer baas te worden over mijn eigen, vaak negatieve, gedachten en heb meer zelfvertrouwen gekregen omdat ik ben gaan inzien dat ik ook mooie kwaliteiten heb.
Na de acht bijeenkomsten was ik super trots dat ik een certificaat kreeg. Het bewijs dat ik een doorzetter ben en veel meer kan dan ik eerst dacht.

Deze training raad ik iedereen aan die wel wat POWER kan gebruiken.”

Saras

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter