Verhaal | 26/2/2019

De Regisseur

Je kent het misschien wel; van die plekken waarvan je voelt dat er een sfeer hangt waarbinnen iedereen zichzelf mag en kan zijn. Rustig, gemoedelijk en waar je ziet dat de mensen die er rond lopen ontspannen zijn. Als je een praatje wil maken is dat fijn maar als je even op jezelf wilt zijn is dat ook helemaal prima.

Dat is voor mij De Regisseur in Scheveningen. Vlakbij het strand. Hilma en Annebel zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor deze fijne energie. Menselijkheid, gelijkwaardigheid en respect zijn woorden die in me op komen. Niet bedacht, maar omdat zij zo in elkaar zitten.

Cliënten voelen zich er heel snel thuis en er is een breed aanbod aan allerlei activiteiten. Voor elk wel wat wils. Of het nu op zondagen is voor lezingen die informatief en buiten de (soms wat strakke) kaders van de wereld van de GGZ zijn of dat het om een strandwandeling, soep, yoga of een powertraining gaat, het is allereerst een plek waar een mens gezien en gehoord wordt. En dat willen we toch allemaal? Daardoor zie ik dat cliënten bij De Regisseur zich positief ontwikkelen.

Maak met je cliënt kennis met De Regisseur!

Leendert Jan Balt

Ambulant begeleider

 

arrow_circle_hover arrow_circle arrow_down arrow icon_check_input icon_check icon_download_hover icon_download icon_home icon_location_small icon_location icon_mail icon_phone icon_play_hover icon_play icon_print externlink linkedin twitter